Nechifor și Donțu se bat cu „colegii” din PNL pentru CJ și Primăria Suceava

> Potrivit liderului județean Cătălin Nechifor, USL Suceava își propune să obțină în județ, la alegerile locale, șefia Consiliului Județean, funcția de primar al Sucevei și peste 60 de posturi de primar din municipii, orașe și comune
 

Liderul județean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, va fi trecut pe lista cu persoanele pe care USL Suceava le va sonda la nivelul județului Suceava în vederea desemnării candidatului USL pentru președinția Consiliului Județean Suceava la alegerile locale din 2012. Președintele Organizației Județene a PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunțat ieri că organizația sa a desemnat candidații care vor fi incluși în sondajele locale pentru stabilirea candidaților USL la alegerile locale din 2012. Astfel, pentru funcția de președinte al CJ Suceava a fost desemnat președintele organizației județene, deputatul Cătălin Nechifor, iar pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ a fost desemnat consilierul local Ovidiu Donțu, care este președinte executiv al Organizației Județene Suceava a PSD, dar și președinte interimar al Organizației Municipale PSD Suceava. El a mai candidat în 2008 la funcția de primar al Sucevei. Aceste propuneri ale organizației PSD Suceava urmează să fie aprobate în ședința de astăzi a Comitetului Executiv al PSD. Potrivit lui Nechifor, urmează să fie făcute sondaje de opinie locale care să „așeze și să traseze soluțiile cele mai bune”, dar și ponderea pe liste electorale în cadrul USL în Suceava. El a subliniat că Uniunea Social Liberală își propune să obțină în județul Suceava, la alegerile locale, conducerea Consiliului Județean, funcția de primar al municipiului reședință de județ și peste 60 de posturi de primar în cele 114 localități și că se află acum în procesul de desemnare a candidaților comuni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: