Managerul Râmbu a făcut noi calcule pentru taxele care se vor percepe în spital

Cinci lei la intrare, cinci lei la barieră !

Taxa de intrare în Spitalul Județean de Urgență Suceava, pentru vizitatorii care vin în afara programului de vizită, nu va fi mai mare de 5 lei, aceeași taxă urmând a se percepe și pentru mașinile care vor să treacă de bariera de pe laterala unității, a declarat directorul Vasile Râmbu.
 

„Noi trebuie să avem grija bolnavilor, nu a vizitatorilor, aici nu e muzeu… Taxa de intrare în spital va fi până în 5 lei, în care intră și papucii de unică folosință. Decât să dea bani la paznici sau la liftieri, mai bine vizitatorul plătește cinstit și e luat în evidență. Va primi ecuson de vizitator și va intra corect, fără nicio emoție”, a declarat managerul. Până în 5 lei va fi și intrarea pe la bariera instalată lângă intrarea la Ambulatoriul Integrat de Specialitate: „Cine vrea poate să treacă de barieră, cu condiția să iasă tot pe acolo și să respecte marcajul”, a precizat ec. Râmbu. El a spus că banii de taxe vor fi folosiți pentru curățenie și întreținerea spațiului verde din parcul spitalului. Holul de la intrarea principală în spital va fi reamenajat după ce se va muta de acolo laboratorul Synevo, data limită a mutării fiind 1 iunie. Accesul vizitatorilor se va face numai pe această intrare, pe baza actului de identitate. Va fi înființată o recepție, unde vizitatorul va fi luat în evidență într-un registru și va primi un ecuson. Tot acolo va fi amenajată și o sală de așteptare, Laboratorul de analize medicale Synevo, care ocupă în prezent o suprafață de 90 metri pătrați, se va muta într-un spațiu din aripa nouă a spitalului, unde va avea o suprafață mai mare, de circa 120 metri pătrați, și o intrare separată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: