Gheorghe Flutur și-a depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte al PDL

Experiența parlamentară, guvernamentală și din administrația județeană, dar și experiența de om de partid care a condus la victorie mai multe campanii electorale din care, ultimele două, prezidențiale.
 

Gheorghe FLUTUR

Asta dorește să pună la dispoziția partidului președintele Organizației Județene Suceava a PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care miercuri a anunțat că și-a înscris candidatura la Convenția Națională a PDL pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului în echipa lui Emil Boc. „Sunt un om de echipă. Pot lucra cu oricine din PDL și militez pentru unitatea echipei, pentru pragmatism și pentru politici adevărate de dreapta cu efecte în modernizarea țării”, a spus liderul PDL Suceava. El și-a exprimat speranța că moțiunea lui Emil Boc va fi moțiunea câștigătoare la Convenția Națională. „Voi milita pentru a găsi soluții pentru toți protagoniștii acestei campanii interne”, a spus Flutur. El a subliniat că, la Suceava, Colegiul Director al organizației județene PDL a votat pentru ca toate cele trei moțiuni înscrise să fie prezentate în cadrul Convenției Naționale. La Convenția Națională a PDL care se va desfășura în 14 mai vor candida pentru funcția de președinte al partidului actualul președinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga și deputatul Theodor Paleologu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: