Democrat-liberalii sunt liberi să voteze oricare dintre cele trei moțiuni

Toate cele trei moțiuni pentru președinția PDL care au fost înregistrate vor putea fi susținute în cadrul Convenției Naționale de delegații PDL Suceava.
 

Asta a votat, cu vot secret, Colegiul Director Județean al PDL întrunit miercuri, informează secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan. Potrivit acestuia, pentru susținerea moțiunii depuse de Emil Boc au votat toți cei 87 de membri prezenți la ședința Consiliului Director Județean al PDL Suceava, pentru moțiunea lui Vasile Blaga au votat 51 de membri, iar moțiunea lui Theodor Paleologu a fost votată de 47 de membri. Biroul Permanent Județean al PDL Suceava, întrunit în ședință după desfășurarea Colegiului Director, a decis, prin vot, componența delegației organizației democrat-liberale sucevene. Ioan Balan a precizat că sunt delegați 47 de membri din care 16 de drept, iar restul prin decizia BPJ, astfel încât să fie reprezentate toate cele zece colegii electorale din județ. „Nu s-a stabilit un vot imperativ pentru delegați, aceștia urmând să voteze după cum cred ei de cuviință. Putem trage o concluzie din numărul de voturi obținut de fiecare moțiune în parte în cadrul Colegiului Director”, a spus Balan. El a arătat că, în discursul său, președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a susținut, în mod egal toate cele trei moțiuni, iar după vot și-a exprimat încrederea că Emil Boc va fi reales președinte al PDL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: