Șefii asociațiilor fruntașe la curățenie, răsplătiți cu câte o diplomă

➢ Anul trecut, premiul întâi nu s-a acordat din cauza lipsei de implicare, premiul al doilea având valoarea de 15.000 de lei
 

Municipalitatea suceveană a întocmit clasamentul concursului între asociațiile de proprietari „Toți pentru curățenia orașului”, desfășurat în această primăvară. Astfel, în zona centrală a urbei, pe poziția întâi s-a situat Asociația nr. 42, în cartierul „George Enescu” – Asociația nr. 29, în cartierul „Obcini – Asociația nr. 23+27, în cartierul Zamca – Asociația nr. 52, în cartierul Burdujeni prima poziția fiind ocupată de Asociația nr. 32. Edilul-șef Ion Lungu a declarat că, anul acesta, implicarea nu a fost la nivelul așteptărilor și a pus acest lucru pe seama anulării premiilor în bani. Pentru efortul depus și rezultatele obținute pe linie de salubritate și la aspectul urbanistic, asociațiile fruntașe vor primi diplome. „Aveam așteptări mai mari de la campania de curățenie, însă, dacă nu au fost pe bani, nu am mai avut aceeași implicare ca în alți ani. Vă răsplătim cu o strângere caldă și sinceră de mână, precum și cu o diplomă și sperăm ca, la anul, să vă preocupe mai mult curățenia orașului. Ne străduim și noi să mai finalizăm cu șantierele, astfel încât să vă fie mai ușor și dumneavoastră”, le-a spus primarul Ion Lungu șefilor de asociații de proprietari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: