Calea Bucovinei nr. 23-25, noua adresă a jandarmilor rădăuțeni

Detașamentul de Jandarmi Rădăuți are de vineri un sediu nou, situat pe Calea Bucovinei nr. 23-25, în apropierea Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră, într-o clădire ce aparține Ministerului Administrației și Internelor.
 

Tot vineri, arhimandriții Melchisedec și Iustin, stareții mănăstirilor Putna și Bogdana, împreună cu un sobor de preoți, au sfințit, în prezența invitaților, locul unde jandarmii rădăuțeni își vor desfășura activitatea. Jandarmii fac parte din structurile militare responsabile cu păstrarea ordinii interne în zona Rădăuți de peste 90 de ani, primul batalion fiind înființat la 1 mai 1919. Tot în luna mai, pe data de 5 a anului 1991, jandarmeria din Rădăuți (desființată odată cu întreaga structură națională în 1949) începe a doua tinerețe, odată cu înființarea Detașamentului de Jandarmi, responsabil astăzi de misiunile pe linia asigurării protecției, supravegherii și ordinii publice la obiectivele date în competență din Rădăuți și Siret, dar și în ceea ce privește asigurarea climatului de siguranță civică pentru cetățenii comunității, prin grupele de supraveghere și ordine publică din Rădăuți și Vicovu de Sus. Rădăuțenii pot solicita sprijinul jandarmilor din localitate prin intermediul numărului unic de urgență 112 sau la numărul de telefon 0230/560339.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI