Jescu și-a dat demisia din PRM

„După 15 ani de muncă activă la Partidul România Mare, dați-mi voie să-mi prezint demisia, din motive personale” > „Am primit semnale din teritoriu că membrii noștri sunt persecutați de PDL, de aceea cred că nu de bine că a făcut domnul Jescu acest pas”, a precizat Gheorghe Acatrinei, liderul PRM
 

Vicepreședintele Organizației Județene Suceava a PRM Aurel Jescu și-a dat ieri, în cadrul unei întâlniri cu mass-media, demisia din formațiunea politică din care a făcut parte un deceniu și jumătate. „Îmi pare foarte rău de ceea ce va urma, dar, începând de astăzi, după 15 ani de muncă activă la Partidul România Mare, dați-mi voie să-mi prezint demisia, din motive personale. Nu mă mai întrebați de ce, pentru că nu voi răspunde. Repet, sunt probleme strict personale”, a spus, cu lacrimi în ochi, Jescu, luându-i prin surprindere pe colegii de partid participanți la conferința de presă, inclusiv pe președintele județean, Gheorghe Acatrinei. Acesta a declarat că nu a avut cunoștință despre intenția viceliderului de la filiala județeană, subliniind că cererea lui Aurel Jescu va fi supusă analizei Biroului Executiv. Acatrinei a apreciat munca și rezultatele obținute de Aurel Jescu, neexcluzând probabilitatea ca demisia lui să survină presiunilor făcute asupra membrilor PRM de PDL. „Sigur, această veste a venit peste noapte. Însă, în cazul în care dl Jescu nu revine asupra demisiei, vom alege în funcțiile pe care aceasta le deținea, un membru al Biroului. Mie îmi pare rău că s-a ajuns la această situație, însă am primit semnale din teritoriu că membrii noștri sunt persecutați de PDL. Se fac presiuni, iar unii dintre aceștia – nu-i niciun secret – sunt umiliți. De aceea cred că nu de bine că a făcut dl Jescu acest pas”, a precizat Gheorghe Acatrinei. Aurel Jescu a fost consilier local sucevean PRM în mandatul 2004-2008, iar printre altele a ocupat și funcția de prim-vicepreședinte al Organizației Județene Suceava a PRM.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: