Spânzuratul din pădurea Zamca

Un apel la 112, înregistrat la ora 16,30, anunța, ieri, că în păduricea din apropierea Mănăstirii Zamca din municipiul Suceava a fost găsit un spânzurat.
 

Până la sosirea laboratorului criminalistic al IPJ, cadavrul, care atârna de creanga unui soc, la 1 metru și jumătate de sol, la circa 40 m de lizieră, într-un povârniș abrupt, a fost păzit de doi polițiști. Bărbatul, îmbrăcat în haine de primăvară, cu o căciuliță din material textil pe cap, avea bărbia în piept, genunchii flexați și tălpile pe sol, părând mai mult că se sprijină de trunchiul socului. Lațul era improvizat dintr-o sfoară albastră, de rafie. S-a stabilit că spânzuratul se numea Dumitru Condurache, zis Ticu, avea 60 de ani și locuia într-un bloc de garsoniere de pe Zamca. Era divorțat, au afirmat vecinii veniți la fața locului, și un obișnuit al Pieței Mici, ale cărei localuri le frecventa. Se pare că era și un împătimit al jocurilor electronice de noroc. Avea doi băieți. În cazul în care criminaliștii ajung la concluzia că la mijloc este vorba de o sinucidere, modul în care a făcut-o Dumitru Condurache, la 1 metru și jumătate deasupra solului, denotă o dorință disperată de a muri. Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a deschis o anchetă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: