Un nou partid de stânga ?

Fostul senator PSD de Suceava Octav Cozmâncă și fostul deputat PSD de Suceava Tudor Mohora, împreună cu Ion Sasu și cu Ioan Toma, ultimul șef al Uniunii Tineretului Comunist, vor să înființeze un nou partid de stânga, potrivit presei centrale.
 

Conform Evz.ro, noua formațiune politică se va numi Partidul Dreptății Sociale (PDS) și îl va avea în frunte pe Ioan Toma, iar lansarea va avea loc la începutul lunii mai. Octav Cozmâncă, cel care organizează noul partid, a evitat să spună mai multe despre această construcție politică. Unul dintre inițiatori, Ion Sasu, a arătat că mai multe amănunte privind noua formațiune politică vor fi făcute publice în următoarele două săptămâni. Octav Cozmâncă a inițiat în 2009 formarea unui nou partid de stânga, dar a renunțat la idee după ce a constatat că unii dintre inițiatori doreau atragerea acestuia spre gruparea Oprea, care ulterior s-a transformat în UNPR.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI