Flagrant cu 86 g de hașiș la Gura Humorului

Traficantul a fost arestat ieri

Începând cu luna martie 2011, lucrătorii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava și cu sprijinul tehnico-logistic al S.R.I. – Direcția Județeană Suceava, au documentat activitatea infracțională a numitului Ilie-Grigore Onofrei Lupu, de 50 de ani, din Gura Humorului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc în forma „deținere, punere în vânzare și vânzare de droguri de risc, fără drept”.
 

În baza probatorului administrat, s-a stabilit că acesta a procurat și a încercat, de la sfârșitul lunii martie și până în prezent, valorificarea cantității de aproximativ 100 grame hașiș unor persoane interesate, dar care nu au avut posibilitatea cumpărării întregii cantități de droguri, așa cum condiționa făptuitorul. La data de 6.04.2011, în jurul orei 18, dealerul a fost prins în flagrant pe raza orașului Gura Humorului, în timpul vânzării cantității de 86 grame hașiș, contra sumei de 900 euro. Ulterior, cu autorizarea Tribunalului Suceava, a fost executată o percheziție la domiciliul învinuitului. Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore. Ieri, Tribunalul Suceava l-a arestat preventiv pe humorean pentru 29 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: