Două gospodării, cuprinse de flăcări la Siret

Pagube de zeci de mii de lei de la un coș de fum și o sobă

Un incendiu, izbucnit vineri după-amiază de la un coș de fum neizolat corespunzător, a făcut pagube la două gospodării din orașul Siret.
 

Focul a pornit inițial pe la ora 17, de la coșul locuinței lui Mihai M., de 54 de ani, distrugându-i acestuia acoperișul casei de locuit și al bucătăriei de vară și extinzându-se apoi și la un atelier construit din material lemnos, pe care l-a făcut scrum. Flăcările însă nu s-au oprit aici, ci s-au propagat rapid la gospodăria vecină, aparținând lui Mihai B., de 74 de ani. Au cuprins și aici acoperișul comun al casei de locuit și al grajdului distrugându-l pe o suprafață considerabilă, arzând și trei căpițe de fân aflate în apropiere. În total, în ambele gospodării, incendiul a făcut pagube de aproximativ 17.000 de lei. Sâmbătă dis-de-dimineață, un alt incendiu a solicitat intervenția pompierilor suceveni, la Șcheia. Constantin U., proprietarul unei locuințe aflate în construcție, a rămas să doarmă peste noapte în casa la care nu are finisat decât parterul. A făcut focul în sobă, de aici pornind de fapt incendiul care i-a produs pagube în valoare de circa 30.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: