Căutat de 3 ani pentru deținere de droguri

Cetățean moldovean prins și băgat în arest de polițiștii suceveni

Polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale Suceava l-au reținut sâmbătă, 26 martie, pe Serghei B., de 39 de ani, din Republica Moldova.
 

Autoritățile din țara vecină îl caută de aproape 3 ani pe Serghei B., având pe numele său un mandat de arestare emis în luna mai 2008, acesta fiind la vremea aceea cercetat pentru “circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor, fără scop de înstrăinare”. Moldoveanul a fost prezentat sâmbătă în fața judecătorilor Curții de Apel Suceava, care au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 20 de zile. Serghei B. se află încarcerat în arestul IJP Suceava până când va fi extrădat în Republica Moldova.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI