Pentru tratamentul pensionarilor în stațiuni

Nici măcar 40 de bilete

La Casa Județeană de Pensii (CJP) Suceava se eliberează biletele de tratament pentru a doua serie a anului 2011, anunță directorul executiv Camelia Chitul, adăugând că plecarea în stațiuni se va face în intervalul 9-12 aprilie.
 

Pentru această serie, CJP Suceava are alocate 37 bilete, beneficiarii putând pleca în stațiunile „1 Mai” – 12 bilete, Amara (6), Buziaș (2), Covasna (2), Geoagiu (1), Moneasa (1), Nicolina (7), Olănești (2), Sărata Monteoru (2) și Pucioasa (2). Listele cu repartiția biletelor de tratament au fost afișate atât la sediul instituției, cât și pe pagina de web a acesteia. „Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament trebuie să se prezinte la sediul instituției noastre cu biletul de trimitere – formular în regim special de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate și cuponul de pensie aferent lunii februarie 2011. Reamintesc că neprezentarea beneficiarilor care se regăsesc pe listele aprobate, în termen de 5 zile de la afișare, atrage redistribuirea biletelor de tratament”, face cunoscut directorul executiv al CJP. Persoanele care au parte de gratuitate, precum cele cu handicap, veteranii de război, persecutații politic sau refugiații, vor aduce și documentele doveditoare ale calităților amintite. Conform legii, solicitanții trebuie să depună cererile cu cel mult 40 de zile înainte de demararea unei serii. La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri excepționale, o altă persoană, desemnată de către acesta, pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ia respectivul tichet.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: