Jardinierelor din centrul Sucevei le-a trecut vremea

Jardinierele de pe „pietonalul” din centrul Sucevei, dintre străzile „Nicolae Bălcescu” și „Curtea Domnească” vor fi, cel mai probabil, dezafectate în totalitate.
 

Porțiunea destinată exclusiv accesului pietonilor va fi reabilitată și placată cu gresie, firma executantă, General Construct, atrăgând atenția că respectivele amenajări destinate florilor se află într-o stare mai mult decât proastă. Doru Gheață, director adjunct, spune că, la o primă vedere, fisurile apărute păreau doar de suprafață, însă, la o investigare mai atentă, s-a constatat că afectată este și structura de rezistență. „Părea că sunt doar fisuri în tencuială, dar, de fapt, se duce și betonul până la armătură. Aceasta, sub formă de plasă sudată, este ruginită. Dacă se mai dă o porție de tencuială, se dilată, iar în scurt timp vor fi necesare noi reparații, jardinierele putând arăta mai rău decât acum”, a precizat Gheață, menționând că gradul de afectare este de circa 50% și, pentru că pereții sunt subțiri, reabilitarea nu mai este recomandată. Primarul Ion Lungu a declarat că proiectantul va face constatările necesare, iar în cazul în care cele semnalate sunt confirmate, jardinierele vor fi înlocuite: „Este sesizat proiectantul, să vedem ce putem face, care jardiniere pot fi reabilitate, iar care sunt uzate nu ne vom mai încurca cu ele”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI