Îmbulzeală infernală la ulei ieftin

Ieri dimineață, sute de oameni s-au înghesuit la ușile unui supermarket din Câmpulung Moldovenesc spre a deveni fericiții beneficiari ai campaniei promoționale pe care o derulează magazinul de ceva vreme încoace.
 

Promoția de ieri, conform spuselor dlui Liviu Seiciuc, din partea companiei organizatoare, „a constat în acordarea unei sticle de ulei de 2 litri gratis la cumpărarea uneia de 2 litri. Aproximativ 2000 de clienți au beneficiat de această promoție începând cu ora 8 și până la ora 14”. Prețul unei sticle de 2 litri de ulei era de 12,49 lei, dar, în cadrul promoției, acest preț acoperea costul a 4 litri de ulei. Drept pentru care câmpulungenii au luat cu asalt magazinul – deși acesta se află la oarece distanță de centrul orașului – pentru a cumpăra ulei cu doar 3 lei/litru. Din fericire, la Câmpulung lucrurile s-au desfășurat fără evenimente neplăcute, așa cum s-a întâmplat în alte orașe din țară în timpul unor campanii similare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: