Flutur a discutat cu afaceriștii din UGIR problemele generate de codurile muncii și fiscal

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că intenționează să îi aducă în această vară la Suceava pe miniștrii de finanțe și al muncii pentru o dezbatere pe probleme legate de Codul fiscal și Codul muncii.
 

Șeful executivului județean a declarat la finele primei întâlniri pe care a avut-o ieri cu membrii filialei Bucovina-Suceava a Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR) că, din discuțiile purtate cu oamenii de afaceri, s-a ajuns la concluzia că se impune deschiderea unui dialog consistent între ministere și întreprinzătorii privați. El a făcut un apel la oamenii de afaceri pentru a se implica cât mai activ în adoptarea deciziilor pe care administrațiile locale și cea județeană le iau și a cerut din partea oamenilor de afaceri o organizare cât mai bună pentru a se putea genera un dialog constructiv și la nivel central. Președintele CJ a discutat timp de mai bine de 3 ore, la Palatul Administrativ, despre situația existentă în județul Suceava în tabăra oamenilor de afaceri în cadrul conferinței intitulate „Spațiul public de dialog între autoritățile locale, reprezentanți ai mediului de afaceri și organizațiilor patronale”, la care au fost prezenți câteva zeci de întreprinzători din județ. La final, Flutur le-a spus că intenția administrației județene este de a genera cadrul necesar dezvoltării între Suceava și Botoșani a unei „adevărate axe indus-triale a nordului Moldovei” și i-a îndemnat pe cei prezenți să investească în județ și să vină cu idei de dezvoltare a economiei locale și județene.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: