“Cupa României” la ergometru

Trei medalii pentru suceveni

La Fălticeni, la finele săptămânii trecute, a avut loc “Cupa României” la ergometru pentru canotorii juniori. Competiția s-a desfășurat pe zone, la Fălticeni participând sportivii din zona Moldovei.
 

CSM Suceava a obținut două medalii, una de aur prin Marius Țolescu la individual categorie ușoară și una de argint prin echipajul Marius Țolescu – Constantin Năstasă. CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni a punctat și el prin locul secund obținut de Ramona Ungureanu. „Rezultatele au fost destul de bune pentru acest moment de pregătire. Acesta a fost ultimul concurs pe uscat, de ergometru, pentru că urmează Campionatul Național de juniori de la Călărași din perioada 14-16 aprilie. Sportivii noștri au ieșit deja pe apă, cu toate că este încă destul de frig. Oricum, ei sunt căliți, sunt obișnuiți cu munca și sunt convins că se vor descurca și la Naționale”, a declarat antrenorul de canotaj al CSM Suceava, Ioan Despa.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI