Răspunzând „comentariilor răutăcioase”, Gheorghe Flutur se întreabă:

„E un delict să fii harnic… ?”

„Eram cei mai avansați, cu proiectele pregătite. Toate județele României vor beneficia de Programul Național de Dezvoltare a Infrastructurii”, a declarat vineri președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, arătând că nu este de acord cu „comentariile răutăcioase” legate de aprobarea primului pachet de lucrări din Programul Național de Dezvoltare a Infrastructurii care include investiții de o sută de milioane de euro în județele Suceava și Botoșani.
 

Șeful administrației județene a menționat că a cerut doar grăbirea procedurilor, pentru ca licitațiile să fie organizate mai repede, și speră că la mijlocul lunii mai să fie desemnați câștigătorii. „E un delict să fii harnic și să ai portofoliu de proiecte?”, s-a întrebat Flutur. El a mai spus că licitațiile vor fi organizate de MDRT și că, din câte știe, există mai multe firme care și-au anunțat intenția de finanțare. Flutur a precizat că în cadrul PNDI costurile lucrărilor vor trebui să se încadreze în standardele de cost. Guvernul a decis începerea lucrărilor de modernizare a 300 km drumuri județene și de interes local din județele Suceava și Botoșani, în valoare de 100 milioane euro, reprezentând primul pachet de lucrări din Programul Național de Dezvoltare a Infrastructurii, a anunțat, joi, ministrul de resort, Elena Udrea Lucrarea face parte din planul de modernizare a 10.000 kilometri de drumuri județene și de interes local. Pe lista tronsoanelor de drumuri care urmează să fie modernizate în cele două județe figurează, printre altele, Câmpulung Moldovenesc – Stulpicani, Suceava – Dolhasca, Botoșani – Cristești, Iași – Flămânzi, precum și reabilitări de străzi în municipiul Rădăuți și orașul Liteni. Potrivit ministrului, procedurile prealabile aprobării pentru toate celelalte pachete de lucrări, incluzând câte două județe, vor fi finalizate până la 28 martie, astfel încât să obțină avizul Guvernului până la jumătatea lunii aprilie, în vederea organizării licitațiilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: