Harșovschi: „Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile securității unde i-a atras Dan Voiculescu”

Președintele Organizației de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT PDL) Suceava, Lucian Harșovschi, cere tinerilor liberali care mai cred în modernizarea României „să se rupă de trecutul comunisto-securist, unde au fost atrași de politica unor personaje precum Dan Voiculescu, făcută în interesul personal”.
 

Tinerii democrat-liberali recomandă tinerilor liberali „să aleagă între curajul de a se disocia de Dan Voiculescu, declarat informator al securității, și a rămâne alături de un simbol al răului epocii comuniste”. „Numai scăpând de faptele mizerabile ale trecutului, ce au alterat ființa poporului român înainte de decembrie 1989, generația noastră poate moderniza cu adevărat România. Efortul generației tinere de a construi ceva pentru viitor nu poate fi posibil atâta timp cât reprezentanți ai trecutului comunist și securist ne ghidează încă în politică. Asocierea tinerilor din PNL cu ideologul comunist Ion Iliescu și informatorul securității «Felix» Voiculescu nu face cinste unor tineri care se presupune că gândesc altfel. Politica bunului-simț care se vrea a fi promovată de PNL nu poate include inconsecvența și ipocrizia, și reamintim cazul Mona Muscă, apărut în PNL, exclusă fără a avea un verdict final. Considerăm că utilizarea «balanței» conservatoare cu două măsuri nu aduce nimic moral în cazul de față”, a declarat, într-un comunicat de presă, liderul OT PDL Suceava, Lucian Harșovschi, care consideră că „tinerii din România nu trebuie să se asocieze cu securiștii, așa cum Crin Antonescu i-a asociat pe cei ce fac parte din PNL”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: