Comerț în formă penală cu adidași, blugi și tricouri de firmă

În seara zilei de 7.03.2011, în jurul orei 18.30, Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Suceava l-a identificat pe Dorinel M., de 36 de ani, din municipiul Suceava, administrator la o societate comercială din Suceava cu punct de lucru într-un complex comercial, care descărca la unul din punctele de lucru mai multe perechi de pantofi sport.
 

Deoarece între documentele prezentate de administrator și marfa identificată existau neconcordanțe, s-a procedat la ridicarea bunurilor (188 de perechi de pantofi sport), iar spațiul comercial a fost sigilat, în vederea continuării cercetărilor. În perioada 8-9.03.2011, polițiștii, împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare Suceava, au efectuat inventarierea produselor existente la cele 7 puncte de lucru ale firmei, situate în incinta a două complexe comerciale din Suceava, pentru stabilirea întregii activități infracționale. Cu această ocazie au fost identificate încă 128 de perechi de pantofi sport, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Tot cu această ocazie, au fost găsite mai multe produse de îmbrăcăminte (tricouri și blugi), care purtau însemne și inscripții ale unor mărci înregistrate și în legătură cu care existau suspiciuni că ar fi contrafăcute. Și acestea au fost ridicate în vederea expertizării. S-a stabilit, informează Biroul de presă al IPJ Suceava, că societatea în cauză mai deține un spațiu comercial în incinta unui complex comercial, folosit pentru valorificarea produselor, fără respectarea legislației în domeniu. „În cauză urmează a se efectua cercetări față de Dorinel M., administratorul firmei, pentru punere în circulație de produse purtând o marcă înregistrată, fără acordul titularului mărcii și evaziune fiscală”, se arată în documentul de presă al poliției județului.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: