A fost semnat protocolul de înființare a USL la Suceava

Câștigarea majorității și președinției Consiliului Județean Suceava, a primăriei municipiului reședință de județ, păstrarea actualilor primari ai PSD și PNL și câștigarea a cât mai multor funcții de primar în județ.
 

Acestea sunt obiectivele stabilite de președinții organizațiilor județene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor și, respectiv, a PNL, Alexandru Băișanu, după ce, joi, au semnat protocolul de înființare al Uniunii Social-Liberale în județul Suceava. „Ne dorim să nu mai fim în situația în care un singur partid decide unilateral modalitățile de distribuire a banilor publici în acest județ”, a spus liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor. El a mai spus că reprezentanții PSD și PNL își propun să colaboreze în cadrul USL pentru a scăpa Suceava și România de PDL. „Vom trece peste orgolii, peste lucrurile care ne separă. Ceea ce trebuie să facem este să scăpăm Suceava și România de PDL”, a spus deputatul social-democrat. La semnarea protocolului a fost prezent și un reprezentant al organizației Partidului Conservator Suceava, Gheorghe Băncescu, în condițiile în care organizația nu are o conducere interimară încă din luna august 2010. Semnatarii au explicat că ACD nu se înființează la nivel județean și că președintele organizației PNL este și reprezentantul ACD în județ.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI