Și-a furat… propria mașină

Joi, la ora 17.30, Mihaela P., de 35 de ani, din municipiul Suceava, s-a plâns Poliției că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul.
 

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști, autoturismul reclamat a fost depistat în trafic, la ora 18.05, pe raza municipiului Fălticeni. A fost identificat la volanul acesteia Vasile C., de 29 de ani, din comuna Săliștea de Sus, județul Maramureș. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Suceava, în vederea continuării cercetărilor. Cu ocazia audierii, s-a stabilit că șoferul este proprietarul de drept al autoturismului, care, în fapt, în vara anului 2010, l-a dat lui Toader B., din localitatea Borșa, județul Maramureș, drept contravaloare a unor lucrări de construcții. La rândul său, Toader B. a vândut acest autoturism sucevencei, fără însă a perfecta vreun act de vânzare. Întrucât Toader B. nu a finalizat lucrarea până în prezent, făptuitorul s-a interesat cu privire la locul în care se află autoturismul și, având în posesia sa cea de-a doua cheie, s-a deplasat pe raza municipiului Suceava, de unde a plecat cu autoturismul în cauză, fără a-l anunța pe actualul deținător. În baza materialului probator administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale și reținerea pe timp de 24 de ore a suspectului, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Urma ca ieri acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și emitere a mandatului de arestare preventivă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: