Trei medalii de argint pentru delegația suceveană la Campionatul Național

> Cristina Casandra și Iulia Coșarcă, vicecampioane naționale și calificate la Balcaniadă Abia revenită în competițiile oficiale, Cristina Casandra a adus Clubului Sportiv Municipal Suceava o medalie de argint, pe care a obținut-o ieri la Campionatul Național de Cros.
 

Cristina Casandra

Chiar dacă întrecerea s-a desfășurat în condiții improprii, pe parcursul celor 8 km traseul fiind cu noroi, gheață și zăpadă, atleta antrenată de soțul ei, Silviu Casandra, a ajuns la „finish” în urma Cristianei Frumuz. Pe lângă medalia de argint, Cristina Casandra a obținut și calificarea la Balcaniada de Cros din Serbia, competiție ce va avea loc pe 12 martie. Tot la Campionatul Național de Cros, dar la tineret, sportiva Iulia Coșarcă a obținut și ea medalia de argint, precum și calificarea la Balcaniada din Serbia. Formată de antrenoarea Daniela Lucaci, la Gura Humorului, după spusele antrenorului Silviu Casandra, Iulia Coșarcă are șanse să obțină o medalie și la Balcaniadă. În aceeași competiție desfășurată ieri, în concursul pe echipe, CSM Suceava s-a clasat pe locul 4, din echipajul sucevean făcând parte Cristina Casandra, Viorica Hasna, Iulia Dobriță, precum și junioarele Ana Maria Iordache și Corina Prodan. „Lipsa de experiență a celor 2 junioare ne-a privat de o medalie și în concursul pe echipe, însă faptul că atât Cristina, cât și Iulia au luat medalii și s-au calificat la Balcaniadă mă determină să spun că pentru noi a fost un concurs reușit. Ambele au șanse la o medalie în concursul pe echipe la Balcaniada din Serbia”, a declarat antrenorul Silviu Casandra. Delegația suceveană a mai luat o medalie de argint și în întrecerea juniorilor II, prin Marius Hascioschi (CSȘ Gura Humorului), sportiv antrenat de Daniela Lucaci.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: