Ieri, la prima oră

Gerul a lăsat fără curent electric 6 cartiere ale Sucevei

Sucevenii care locuiesc în Centru, în cartierele George Enescu, Zamca, Obcini, zona Mărășești și cei din Șcheia au rămas ieri dimineață fără lumină electrică din cauza gerului, care a determinat avarierea a două transformatoare mari.
 

Din cauza frigului, a scăzut nivelul uleiului din două transformatoare de 110kV („Tricotaje”), dar ulterior au fost găsite soluții alternative de realimentare cu energie electrică din alte transformatoare. Reprezentanții E.ON Moldova au precizat că avaria la rețeaua de distribuție s-a produs în jurul orei 7, fiind afectată “parțial” alimentarea cu energie electrică a zonelor Centru, George Enescu, Zamca, Obcini din municipiul Suceava și Șcheia. “Urmare a intervenției echipelor E.ON Moldova Distribuție, alimentarea cu energie electrică a fost reluată treptat, în aproximativ o oră și jumătate de la producerea incidentului, la cea mai mare parte a consumatorilor afectați, iar până la ora 10 alimentarea fost restabilită în totalitate. Regretăm disconfortul produs consumatorilor de această întrerupere în alimentarea cu energie electrică și îi asigurăm că echipele E.ON Moldova Distribuție au intervenit astfel încât alimentarea să fie reluată în cel mai scurt timp posibil”, au mai declarat reprezentanții Departamentul de Comunicare și Relații Publice E.ON România.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: