Joi seară, la Liceul de Artă „Ciprian Porumbescu”

Daniel Goiți, în recital

Joi, 3 martie, de la ora 18.30, în sala mare a Liceului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, se anunță un adevărat regal muzical.
 

Daniel Goiți, unul dintre cei mai cunoscuți pianiști ai României, va încânta cu talentul său doamnele sucevene, într-un recital dedicat lor. Intrarea va fi liberă pentru toți cei ce vor să-l asculte pe Daniel Goiți, iar reprezentantele sexului frumos, însoțite sau nu de parteneri, se vor putea bucura în voie ascultând, într-un spectacol în avanpremiera zilei de 8 Martie, mai multe piese din creațiile lui George Enescu, Edvard Grieg și Alexander Skriabin. Daniel Goiți și-a câștigat celebritatea în 1991 ca laureat al Concursului internațional „George Enescu”, consolidată mai apoi în 1994, la Berlin, în calitate de câștigător al Concursului „Artur Schnabel”. În prezent, artistul cântă împreună cu Filarmonica din Cluj-Napoca, dar pe parcursul ultimilor ani el a avut numeroase colaborări cu mai multe grupări muzicale din România, precum și înregistrări atât în țară, cât și în străinătate. Pianistul Daniel Goiți este de asemenea conferențiar doctor, șef de catedră la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI