20.350 de euro pentru participarea Bucovinei la Târgul de Turism de la Berlin

Pentru participarea Bucovinei la Târgul Internațional de Turism de la Berlin, Consiliul Județean Suceava a aprobat, joi, alocarea sumei de 20.350 de euro.
 

Președintele CJ Suceava a declarat, joi, că Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului a adresat Consiliului Județean Suceava invitația de a participa, în perioada 9-13 martie 2011, la cea de-a 48-a ediție a ”Internationale Tourismus Börse” de la Berlin, care este una dintre cele mai importante pe piața de profil din Europa. Ea este prima ca mărime și importanță în Germania, înregistrând la ediția 2010 un număr de 178.971 vizitatori și un număr de 11.098 expozanți, din 187 țări. „Având în vedere faptul că din numărul total de turiști străini care vizitează Bucovina pe primul loc se situează turiștii vorbitori de limbă germană, participarea la acest eveniment poate fi un capitol important în calendarul anual al manifestărilor destinate promovării Bucovinei, cu atât mai mult cu cât ITB Berlin are loc într-o perioadă propice lansării noilor oferte pentru pachetele turistice ale anului 2011”, a spus Flutur. El a spus că participarea la acest târg permite o prezență mult mai activă și asigură o vizibilitate mult mai bună Bucovinei pe o piață turistică importantă la nivel european. Flutur a arătat că participarea Bucovinei cu standul propriu în cadrul standului României va putea fi axată pe promovarea turismului cultural, în special a traseelor de pelerinaj la mănăstirile Bucovinei, și punerea în valoare a autenticității zonei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI