La Campionatele naționale de ergometru

Rezultate foarte bune pentru sportivii suceveni

Campionatele naționale de ergometru care s-au disputat la finele săptămânii precedente, la București, au prilejuit o comportare foarte bună a sportivilor suceveni.
 

Chiar dacă iarna nu oferă condiții de vâslit, se pot verifica principalii indicatori ai canotorilor în sală, în condițiile simulării pe ergometru. Dacă anul trecut, pentru că acest campionat a avut loc doar la seniori, sucevenii au urcat doar de două ori pe podiumul de premiere, în 2011, în condițiile în care s-a concurat la un loc, seniori și juniori, sucevenii au avut parte de mai multe medalii. Rezultate consemnate la seniori: Locul I – Marius Ghica – categorie ușoară Locul I – Marius Ghica – Alexandru Dugheru – la dublu Locul III – Marta Omania Rezultate înregistrate la juniori: Locul III – Mirela Rebenciuc – juniori II individual Locul II – Mirela Rebenciuc – Gianina Beleagă – pe echipe Locul II – Marius Țolescu – juniori I Locul II – Marius Țolescu – Constantin Nastacă – pe echipe Rezultatele menționate anterior sunt realizate de sportivii de la CSM Suceava pregătiți de Ioan Despa. Printre cei mai buni s-au numărat și canotorii de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni, sportivi pregătiți de Ana și Vasile Avrămia. Ramona Ungureanu a fost cea mai bună la categoria juniori I, pentru ca la echipe juniori I, Andreea Birică și Ioana Nechita să se claseze pe locul II.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI