O campioană a Republicii Moldova vrea la CSM Suceava

Cristina Casandra va avea o nouă parteneră de antrenament. Este vorba de Oxana Juravel, care se va antrena alături de atleta Clubului Sportiv Municipal Suceava, sub comanda antrenorului Silviu Casandra.
 

Oxana Juravel are 24 de ani, e campioană națională a Republicii Moldova în proba de 3000 de metri obstacole, finalistă în aceeași probă la Campionatul European, a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008. Juravel vrea să ajungă la Londra în 2012, iar pentru asta a ales să vină în cantonament la Suceava, considerând că aici va beneficia de condiții de pregătire mult mai bune și de experiența Cristinei Casandra și a antrenorului Silviu Casandra. „Este o sportivă foarte bună și ne bucură faptul că a ales să vină alături de noi. Fiind și componentă a lotului olimpic al Republicii Moldova are ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Londra, unde ne dorim să ajungă alături de Cristina. Ea își dorește să obțină și cetățenia română, pentru ca apoi să o legitimăm la CSM Sucea-va. Pentru acest an are ca obiectiv participarea la Jocurile Mondiale Universitare, pre-cum și la Campionatul Mondial de la Daegu”, a declarat Silviu Casandra. La Jocurile Olimpice din 2008, CSM Suceava a avut doi sportivi calificați, Alexandru Bodnar (tir cu arcul, care ajuns până în 16-imi) și Cristina Casandra (atletism – locul 5 în proba de 3000 m obstacole).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: