La Olimpiada națională de spaniolă

Șapte din cei opt elevi suceveni calificați sunt de la CN “Petru Rareș”

Șapte din cei opt reprezentanți ai județului la Olimpiada națională de spaniolă de la Craiova sunt elevi ai CN “Petru Rareș” Suceava.
 

Potrivit directoarei colegiului, prof. Daniela Dungeanu, cei șapte sunt Ana Maria Bocancia și Alexandra Chiuaru, din clasa a X-a, Mihaela Ciobanu, Raluca Macovei, Serinela Mireuță și Ioana Rotaru, din clasa a XI-a, Lavinia Ienceanu, din clasa a XII-a, toate fiind elevele prof. Ancuța Norocel. Lor li se alătură cei 5 colegi calificați la naționala de engleză de la Iași: Ioana Rusu, clasa a XI-a; Iulian Fodor, clasa a X-a; Ștefan Mocanu, clasa a IX-a; Monica Popadiuc, clasa a XI-a; Georgiana Onciu, clasa a XII-a, pregătiți de profesorii Laura Salciuc, Ana Maria Fomin, Nicoleta Andronachi, Dana Postolache și Camelia Butnaru. Alți 4 elevi ai colegiului participă la Olimpiada națională de chimie, care se desfășoară în prezent la Timișoara, Sabina Aursulesei din clasa a XII-a, Adnana Leizeriuc din clasa a X-a și Cosmin Glovnea din clasa a IX-a, toți trei elevi ai prof. Dana Capbun, precum și Filote Bogdan din clasa a IX-a, elevul prof. Gabriela Cîmpan. La etapa națională a Olimpiadei de fizică de la Arad participă de la “Petru Rareș” Andrei Ilisei (clasa a XI-a), Alexandru Dascălu (clasa a X-a) și Nicolae Ursulean (clasa a X-a), îndrumați de prof. Anca Greculeac și Daniela Dungeanu. “Ei formează o echipă puternică și numeroasă care, în aceste zile, trăiește emoțiile concursurilor naționale. Sperăm, alături de ei și de părinții lor, în obținerea unor rezultate care să confirme, ca în fiecare an, valoarea învățământului sucevean”, ne-a precizat prof. Daniela Dungeanu. Precizăm că olimpiadele la care ne referim se desfășoară în această perioadă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: