În al doilea meci

Rapid a încurcat cât de cât Ceahlăul

Învinsă cu scor de maidan în primul amical al iernii, 0-7 cu Delta Tulcea, echipa locală Rapid CFR Suceava s-a descurcat mult mai bine în cel de-al doilea meci de pregătire, disputat, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț.
 

Până la pauză Marin Barbu a utilizat o formulă mai aproape de „primul 11“ pe care îl vrea pentru retur. Numai că „titularii” au lăsat de dorit, finalizarea jucând feste nemțenilor care nu au marcat din situații foarte bune de gol, în vreme ce Rapid nu a avut niciun șut pe spațiul porții. Gruparea de la poalele Pietricicăi s-a impus totuși cu 2-0, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0. Margină și Chitoșcă au marcat spre finalul meciului pentru echipa antrenată de Marin Barbu, însă, pe ansamblu, Ioan Radu se poate considera mai mulțumit de prestația din acest joc. De altfel, tehnicianul sucevean a și remarcat faptul că progresul din jocul echipei sucevene s-a datorat în principal suprafeței de joc, mult mai bună decât în jocul cu Delta Tulcea. La Ceahlăul, în partea a doua a partidei au evoluat și foștii jucători ai Cetății Suceava, portarul Andrei Rohețki și mijlocașul Marius Onciu. Cu prilejul meciului de la Piatra Neamț, “feroviarii” l-au testat și pe mijlocașul Alex Ghiviziu (23 ani), care ultima oară a evoluat pentru echipa de ligă secundă FC Botoșani. Rapid CFR Suceava a început meciul cu Pascal – Sava, Dumitriu, I. Plămadă, Gigica, Ghiviziu, Golofca, Bălău, Zaremba, Bâgu – Liutek. Pe parcursul jocului au mai evoluat Hofbauer, Breniuc, A. Ciurlă, Boca, Pășcănuț, Rebenciuc, Avasiloaie și Huțanu. “Magiun” s-a supărat foc pe ai lui Atitudinea jucătorilor Ceahlăului din prima repriza a meciului cu Rapid CFR Suceava a lăsat de dorit, iar Marin Barbu nu a mai suportat felul în care au înțeles unii jucători să evolueze într-un meci amical. Sătul de lipsa de eficacitate a echipei sale și de atitudinea total nefirească pe un teren de fotbal, Marin Barbu a răbufnit la finalul partidei când a și spus că “nu am putut fi șefi cu o echipă de Divizia C”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI