Copilul înecat joi în Siret a fost găsit de pompieri

Sâmbătă după-amiază, pompierii militari au găsit în apele înghețate ale Siretului cadavrul lui Iulian Huțanu, copilul de 11 ani, din Zvoriștea, care a plecat joi la săniuș și nu s-a mai întors.
 

Când, în încercarea de a-l găsi, mama și tatăl său au văzut urmele săniuței lui și urme de pași aproape de malul apei, bănuiala că acesta pierise înecat a devenit certitudine. Pompierii militari l-au căutat joi pe copil până la lăsarea întunericului, apoi și vineri toată ziua. Sâmbătă au luat-o de la capăt și în jurul orei 14 au dat de cadavrul micuțului la circa 10 m în aval de locul unde se presupune că a alunecat cu sania în Siret. Iulian Huțanu era elev în clasa a III-a la Școala Specială din Burdujeni. El mai are 5 frați, cu vârste de la 5 la 20 de ani, iar mama sa, însărcinată în luna a 9-a, stă să nască din nou.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: