Lipsă de atenție, o singură invenție și ruperea de realitate

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, fost ministru al agriculturii și șef al Departamentului de Agricultură din PD-L, nu acordă o atenție deosebită agriculturii sucevene, producției vegetale și zootehniei, deși a promis că o va face, a declarat, joi, președintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care susține că „țăranul sucevean, fermierul, nu are șanse să vândă producția și să-și asigure veniturile din agricultură”.
 

În ceea ce privește turismul, liderul PSD Suceava a afirmat că „singura invenție a lui Gheorghe Flutur în acest domeniu este plimbatul cu șareta al liderilor europeni și ai PD-L”, făcând referire la vizita, de la sfârșitul săptămânii trecute, în județul Suceava, a liderului grupului PPE din PE, Josepf Daul. „Turismul cu șareta nu rezolvă problemele turismului din județ”, a spus Nechifor, arătând că obiectivele turistice din județul Suceava sunt vizitate de mult timp, această zonă fiind o destinație turistică de tradiție. Pe de altă parte, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că exact la ora la care PSD critica faptul că nimeni nu se ocupă de agricultură și de problemele oamenilor, avea la CJ discuții cu reprezentanții producătorilor și procesatorilor din agricultura suceveană. „Nu este prima dată când PSD este în eroare cu privire la acțiunile conducerii PD-L Suceava și a Consiliului Județean Suceava. Înțelegem acum și de ce primarii PSD din județul Suceava sunt nemulțumiți de conducerea partidului, iar erorile frecvente în care se află pot fi din prea multă odihnă și că sunt rupți de realitate”, a arătat Flutur. El a amintit că reprezentanții PSD Suceava uită că multe din formele de sprijin obținute de agricultura acestui județ și a țării au rezultat în urma negocierilor pe care le-a purtat în calitatea de ministru al agriculturii. „Observ și pe această cale o nervozitate excesivă a celor din PSD, dar trebuie să se știe că mă voi bate și mai departe pentru ca județul Suceava să obțină cât mai multe fonduri, atât pentru administrațiile locale și județeană, cât și pentru mediul de afaceri, pentru fermieri, producători și unități procesatoare, pentru toți cetățenii, indiferent de culoarea politică a acestora”, a spus Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: