La Fălticeni

Întâlnire pentru prezentarea Strategiei

Consiliul Județean Suceava a organizat ieri, în Sala de ședințe “Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni, o întâlnire cu reprezentanții primăriilor din zona Fălticeni.
 

A fost a treia întâlnire dintr-un număr de șapte, programate în toate zonele județului, pentru a populariza un proiect al administrației județene ce vizează întocmirea Strategiei de dezvoltare economică și socială a județului Suceava 2010 – 2020. Gabriela Dugan, din partea Consiliului Județean Suceava, și Andreea Țugulea, din partea firmei care asigură consultanța în cadrul proiectului, au prezentat reprezentanților administrațiilor locale structura strategiei și metodologia procesului de elaborare a acesteia, solicitând și sprijin pentru furnizarea datelor necesare întocmirii Strategiei. Strategia urmează a fi finalizată până cel târziu la sfârșitul lunii iunie și ar trebui să constituie un instrument de management pentru administrațiile publice locale din județ în perspectiva dezvoltării acestora. Studiul se află în acest moment în faza colectării datelor referitoare la situația socio-economică existentă în toate comunitățile locale. Întocmirea Strategiei de dezvoltare economică și socială a Județului Suceava 2010 – 2020 este finanțată în cadrul Programului Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative, Axa prioritară 1, „Îmbunătățiri de structură și proces ale managementului ciclului de politici publice”, Domeniul 1.1, “Îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor la nivel politico-administrativ”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: