Băișanu îi cere lui Flutur să raporteze lunar

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, ar trebui să explice populației județului care sunt realizările lunare, a declarat joi, liderul PNL Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, care l-a invitat pe șeful executivului județean să prezinte un raport al activității pe care a avut-o la conducerea Consiliului Județean în cursul lunii ianuarie 2011.
 

„Îl rog pe Flutur să dea un raport privitor la ceea ce a făcut el luna aceasta. Cer acest lucru pentru că Gheorghe Flutur este un manager local. Drama județului este că Gheorghe Flutur nu este un manager local al lucrărilor care ar trebui să se facă în județul Suceava, ci este un manager local al fondurilor care vin în județ de la Uniunea Europeană”, a declarat Băișanu. El consideră că rolul celor care au fost aleși prin vot de către populație este să muncească pentru aceasta, dar și să se străduiască să atragă fonduri de la Uniunea Europeană. „Cerem acest lucru pentru că luna aceasta am văzut un silentio stampa total din partea lui Gheorghe Flutur, în toate activitățile pe care le are”, a spus Băișanu. El a mai arătat că a avut recent o discuție cu președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în cadrul căreia a fost abordată tema „destinului” primăriilor din județ, în special al celor conduse de primari PNL. Băișanu s-a declarat nemulțumit de rezultatul acestei discuții cu Gheorghe Flutur, spunând că a observat la șeful administrației județene „o lentoare în gândire și în dorința de a ajuta aceste primării. Și sunt sigur că și cei de la PSD sunt în aceeași situație”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: