Unire cu ocaua mică

S-a fluierat, s-a huiduit la Iași și Focșani?!! Daaa. Nu. Așa și-așa (…doar câțiva, chiar și aceia aduși, puși, plătiți de agenturili opoziției dușmănoase). Nici presa n-a reușit să vadă întâmplarea (evenimentul?) cu aceiași ochi. De altfel, s-a-ntâmplat ca unii să vină pentru aniversare (deși se spune c-ar fi fost sfătuiți să se abțină, că n-o să iasă cu voioasă baie de mulțime ca odinioară (nici nu s-ar fi putut, din cauza plusului de garduri metalice, de sepepiști și de jandarmi), iar alții au venit pentru pensii ș.a.m.d. Și-a ieșit ce-a ieșit; de ce să se adauge de aici un plus de supărare la supărările fiecăruia?
 

L.D. Clement

Președintele sfătuitor era oricum mâhnit de lipsa de unitate de-acum și de faptul că subzistăm dimpreună într-un moment mic și șchiop („…privind în istorie, trebuie să observăm că marile momente ale istoriei noastre sunt legate de unitate, sunt legate de responsabilitate față de momentul pe care înaintașii noștri l-au valorificat…”). Protestatarii (deh, iresponsabili!), nici ei tocmai fericiți, au strigat până și vorba aceea care e urlată pe stadion, când echipa favorită e calicită și găurită, iar arbitrul, imparțial doar cu ăilalți, se face că nu pricepe. Și tot degeaba au strigat, la fel ca pe stadion. Ce, când e meci poți vorbi despre unire? Nu, doar despre blat. Oricum, trece, a trecut. Peste ani cine să mai știe că la 2011 s-au strâns sub barba lui Cuza fiecare cu ocaua lui? După buget, mică.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI