Fălticeni

‘Pinocchio’: bloc alimentar nou

Preșcolarii care învață la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 ‘Pinocchio’ din Fălticeni servesc masa în condiții foarte bune, începând de vineri, 21 ianuarie.
 

În corpul de clădire construit în prelungirea sălilor de grupă, a fost amenajat un nou bloc alimentar, dotat cu tot ceea ce presupun standardele actuale, dar și un spațiu multifuncțional. Toate aceste investiții au fost posibile cu sprijinul autorităților locale, care au înțeles că locul și felul în care servesc masa copiii este foarte important, alocând sumele necesare construcției și dotărilor. La inaugurare au participat copiii din grădiniță, câțiva părinți, cadrele didactice și personalul auxiliar din grădiniță, directori de la instituțiile de învățământ din oraș, primarul Vasile Tofan și viceprimarul Gheorghe Aldea. Conform tradiției a fost oficiată o slujbă de sfințire a noului local, pentru că, așa cum a spus directorul instituției, institutor Adriana Samson, ‘este un semn de mulțumire pentru ceea ce s-a realizat’. La G.P.P. Nr. 4 Fălticeni nu exista un spațiu prea generos pentru prepararea și servirea mesei, Direcția de Sănătate Publică vrând la un moment dat chiar să sisteze activitatea blocului alimentar. La acea vreme au fost stabilite termene de conformare, astfel încât din această săptămână copiii vor servi masa într-o sală nouă, cu mobilier nou și în condiții mult mai bune. Profesorul Dan Purdilă, membru al comitetului de părinți, a adus cadou de casă nouă o oglindă cu tentă etnografică, în care ‘toți cei care se privesc să rămână veșnic tineri’.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: