La crosul de la Belfast

Timp bun înregistrat de Cristina Casandra

Multipla campioană și recordmenă mondială Cristina Casandra a revenit în competiții după o pauză de 14 luni, pauză determinată de faptul că a devenit mamă.
 

Primul concurs pentru componenta Clubului Sportiv Municipal Suceava a fost unul destul de dificil pentru momentul de pregătire în care se află acum. Crosul de la Belfast (Irlanda de Nord) s-a alergat pe o distanță de 5,6 kilometri și a adunat la start nume mari din atletismul mondial care se pregătesc pentru campionatele mondiale de cros din martie acest an. Cristina Casandra a ținut aproape de adversarele ei până cu 1.000 de metri înainte de final când plusul de viteză al adversarelor s-a dovedit a fi decisiv. La final, atleta de la CSM Suceava a sosit pe locul 17, însă timpul ei de 19 minute și 55 de secunde poate fi considerat ca fiind bun. „Timpul pe care Cristina l-a înregistrat la crosul de la Belfast este unul bun. Pentru momentul în care se află ea cu pregătirea rezultatul este promițător, demonstrând un progres real. Cristina a rezistat ritmului impus de adversarele ei până aproape de final. Deocamdată ea se află încă în stadiul acumulărilor și nu a pus încă accent pe viteză, însă faptul că s-a simțit bine după această cursă dificilă este semn bun. Pentru noi obiectivul principal deocamdată este Campionatul Național de Cros al României care va avea loc în luna martie, pentru că o clasare bună și un timp bun i-ar permite calificarea la Balcaniada de Cros. Oricum nu crosul este cel care ne interesează în mod special, ci o pregătire cât mai bună pentru cursele de 3.000 metri obstacole”, a declarat soțul și antrenorul Cristinei Casandra, Silviu Casandra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: