PSD Suceava 2020

Noul model de Passat poate fi testat la Auto Mitric

Auto Mitric, dealer Volkswagen, a lansat ieri la Suceava Noul Passat. Evenimentul s-a desfășurat la reprezentanța Auto Mitric din municipiul Suceava. Tot aici sunt așteptați și sucevenii care doresc să testeze cea de-a VII-a generație de Passat.
 

Noul Volkswagen Passat a fost prezentat de Marius Corduneanu, director de vânzări la Auto Mitric. El a precizat că noul model are un design clasic, îmbunătățit, dar care nu a fost modificat semnificativ față de modelul anterior. Noul Passat are însă dotări de ultimă gene-rație în domeniul automobilistic. Dincolo de consumul mai mic de carburant și emisiile mai scăzute de dioxid de carbon, ceea ce impresionează cel mai mult la noua generație Passat sunt opțiunile. Este vorba despre asistentul pentru parcare – Park Assist, care detectează spații de par-care paralele și perpendiculare pe drum. Sistemul conduce mașina automat, șoferul trebuind să acționeze doar frâna și accelerația. Funcția Front Assist adaptează viteza la mașina din față, chiar și în traficul aglomerat din oraș, avertizând șoferul asupra apropierii de vehiculul din față și frânând dacă e nevoie. Noul Passat mai impresionează și prin sistemul Light Assist, care trece automat de la fază lungă la fază scurtă, când întâlnește o altă mașină în trafic. Mai mult, Noul Passat are o diversitate de 7 motorizări, patru motoare pe benzină și trei diesel, dezvoltând de la 105 la 300 de cai putere. Îmbucurător este și prețul Noului Passat. Deși are în dotare tehnologii mai avansate decât precedentul model, noul Passat costă cu 1500 de euro mai puțin decât precedentul. Marius Corduneanu ne-a declarat că noul Volkswagen Passat costă 20.400 de euro. Lansarea noului model de automobil a coincis cu o importantă aniversare pentru dealerul Volkswagen, Auto Mitric. Directorul de marketing Radu Ianovici a anunțat că anul aceasta Auto Mitric Suceava împlinește 10 ani de când este dealer Volkswagen și 20 de ani de Autoservice. Din acest motiv, dealerul auto și-a premiat cei mai apropiați colaboratori cu diplome și medalii jubiliare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: