Victor Ponta a luat pulsul PSD Suceava în legătură cu viitoarea Alianță cu PNL și PC

Liderul național al PSD, Victor Ponta, a anunțat sâmbătă la Suceava că se așteaptă ca în scurtă vreme alianța dintre PSD și PNL să fie funcțională iar votul său din cadrul Congresului PSD care va stabili alianța cu PNL va fi unul „pentru”.
 

Ponta a fost prezent la finele săptămânii trecute la Suceava, unde s-a întâlnit cu membrii Comitetului Județean Executiv al PSD dar și cu o mare parte din membrii Consiliului Județean al partidului, scopul discuțiilor fiind realizarea alianței cu PNL. Președintele social-democraților a explicat că din punctul său de vedere această viitoare alianță este singura care poate să conducă la pierderea puterii de către cuplul Băsescu-Boc și poate „salva țara de sub jugul PD-L”. Ponta a mai spus că înlocuirea de la guvernare a PD-L și schimbarea lui Traian Băsescu din funcția de președinte nu reprezintă decât „cinci la sută din intențiile noastre ca alianță. Noi venim cu o alternativă reală pentru România”. Discursul liderului PSD s-a axat în principal pe faptul că situația economică a țării este una dezastruoasă și că vor veni vremuri foarte grele în condițiile în care alianța PSD-PNL va fi nevoită să acopere găurile lăsate de PD-L în economie și să și plătească datoriile pe care actualul Guvern Boc le-a făcut la FMI. De asemenea, Victor Ponta a anunțat că la Suceava, viitoarea Alianță va avea un candidat comun atât pentru președinția Consiliului Județean Suceava, unde se dorește cu ardoare schimbarea lui Gheorghe Flutur din funcție, cât și pentru primăria Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: