Cupa “Crai nou” s-a amânat pentru data de 19 februarie

Întrucât mai mulți antrenori din județ și-au manifestat dorința de a participa cu grupele de copii I și II la a patra ediție a Cupei „Crai nou”, programată a se desfășura sâmbătă, 15 ianuarie, însă în aceeași zi, la Bacău, are loc Cupa „Bistriței”, o altă competiție de tradiție, concursul organizat de cotidianul „Crai nou” și NewsBucovina.ro a fost amânat pentru data de 19 februarie 2011.
 

„Am primit foarte multe telefoane din județ și antrenorii ne-au rugat să amânăm concursul, întru-cât nu pot participa la două competiții în aceeași zi, motiv pentru care am fost de acord. Premiile și mai ales faptul că această cupă a devenit un reper în calendarul competițional la nivel județean sunt un motiv pentru care atât sportivii, cât și antrenorii vor să nu rateze prezența la Cupa «Crai nou»”, a declarat Valerian Dura, inspector în cadrul DJST Suceava, coorganizator al competiției. Împreună cu Direcția pentru Sport a Județului Suceava și CSM Suceava, ziarul „Crai nou” și portalul NewsBucovina.ro vor organiza acest concurs destinat categoriilor de copii I și II, respectiv, copile I și II, care vor concura în probele de 50 m plat, 60 m plat, 600 m plat, 800 m plat, săritura în lungime.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: