Căsuța visurilor – nu, cazier judiciar pătat – da !

La data de 9.01.2011, agenții Postului de Poliție Horodniceni au fost sesizați prin SNUAU 112 de Ioan B., de 39 de ani, din orașul Gura Humorului, cu privire la faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute au încercat să sustragă mai multe plase de fier beton de pe o parcelă de teren ce o deține în localitatea Botești, comuna Horodniceni, unde are o amenajare piscicolă în construcție.
 

În noaptea de 9/10.01.2011, agenții Postului de Poliție Horodniceni, în urma activităților desfășurate, în jurul orei 0.55, l-au prins în flagrant pe Pavel T., de 56 de ani, localnic, în timp ce încerca să sustragă plase de fier beton de pe proprietatea lui Ioan B. Din primele verificări, s-a stabilit că anterior prinderii în flagrant, Pavel T. sustrăsese mai multe plase de fier beton, pe care le-a dezmembrat la locul faptei, pentru a le transporta mai ușor. La domiciliul suspectului, au fost găsite bunurile sustrase de la partea vătămată, alte bunuri de la proprietatea acestuia despre care nu existau reclamații ca fiind sustrase, în valoare totală de circa 1.600 de lei, precum și materiale de construcții (polistiren expandat, țevi p.v.c., profile metalice și lambriu de p.v.c.) sustrase în noaptea de 18/19.12.2010 din locuința în construcție a părții vătămate Maria P., de 54 de ani, din municipiul Suceava. Prejudiciul în acest caz este în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia, urmând să se dispună procedural. Probabil că personajul în chestiune voia să-și ridice și el o căsuță, acolo, cu materiale de construcții de prin vecini… N-a reușit decât să pună o cărămidă solidă la temelia unui cazier judiciar pătat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: