Zeci de rațe sălbatice, pe un iaz din Suceava

Câteva zeci de rațe sălbatice și-au făcut apariția pe un iaz aflat în cartierul sucevean Burdujeni, mai exact în apropierea blocurilor ANL. Înaripatele îi încântă pe locuitorii din zonă, care fac tot posibilul să nu le deranjeze.
 

Oamenii ne-au spus că nu este prima iarnă când rațele sălbatice poposesc pe iazul din Burdujeni. „Să vedeți cât de frumoase sunt când își iau zborul în stol”, ne-a spus un sucevean care locuiește într-unul din blocurile aflate în apropierea iazului. Iazul agreat de rațe aparține Companiei de Căi Ferate, este împrejmuit de un gard și ieri era pe jumătate înghețat. P.S. Sezonul de vânătoare la rațe nu a început încă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: