Iarna-i (din nou) grea, omătul…

Ninsorile abundente căzute în ultimele ore au făcut ca traficul rutier să se desfășoare cu dificultate, iar vizibilitatea să fie redusă pe raza județului Suceava.
 

Potrivit prefectului Sorin Arcadie Popescu, în cursul zilei de ieri nu se înregistraseră blocaje în trafic în urma căderilor de zăpadă, în condițiile în care echipele de deszăpezire, ni s-a precizat, acționau pe toate traseele drumurilor naționale. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai precizat că echipaje de poliție verifică dacă autovehiculele, în special cele de mare tonaj, sunt echipate corespunzător actualelor condiții de trafic. Prefectul a mai menționat că solicitase echipelor de deszăpezire să fie pregătite să acționeze în cursul serii, când se prognozase ca vântul să se întețească spulberând zăpada.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: