Aleșii județeni au votat dări nemodificate pentru 2011

> „Nu am modificat pe fond aceste taxe și tarife”, a spus președintele CJ, Gheorghe Fluture În ultima întrunire ordinară a anului, consilierii județeni au aprobat taxele și tarifele de competența Consiliului Județean care vor fi percepute în 2011.
 

„Nu am modificat pe fond aceste taxe și tarife”, a spus președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. Proiectul de hotărâre aprobat are nu mai puțin de 11 anexe, acestea statuând, printre altele, taxele pentru eliberarea certificatelor de urbanism, a avizelor și autorizațiilor în domeniul construcțiilor; taxele de eliberare a copiilor și extraselor din arhiva CJ; taxele și tarifele pentru activitățile desfășurate de Muzeul Bucovinei; taxele și tarifele practicate de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor; tarifele de competența Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului; taxele percepute de Direcția Județeană de Drumuri și Poduri; tarifele de la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, precum și tarifele aplicate la Centrul Cultural „Bucovina”. Decise ieri, prin votul aleșilor județeni, au fost și tarifele de închiriere a spațiilor cantinelor din incinta școlilor speciale, în vederea organizării de nunți sau alte evenimente festive. Decizia aleșilor județeni a avut la bază Legea nr. 57/2003 privind Codul fiscal, potrivit căreia nivelul impozitelor și al taxelor locale poate fi majorat anual doar cu până la 20% din cel propus prin actul normativ amintit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: