În turneul de pe teren propriu

Trei victorii și două înfrângeri pentru echipa LPS Suceava

Timp de trei zile sala LPS Suceava a fost gazda celui de-al doilea turneu contând pentru Seria A a Campionatului național de handbal masculin pentru juniori III.
 

În primul turneu de la Piatra Neamț formația LPS Suceava a pierdut la aceeași diferență, două goluri, în fața grupărilor LPS Piatra Neamț și, respectiv, CSȘ Bacău. Elevii profesorului Iulian Dugan au realizat aceeași performanță și la Suceava. După ce au făcut scor cu cei de la LPS Botoșani, scor final 37-11, gruparea LPS Suceava a pierdut la mare luptă disputa cu LPS Piatra Neamț, scor 21-22. Demoralizați de înfrângerea nemeritată în fața nemțenilor, tinerii handbaliști suceveni nu s-au regăsit în partida cu CSȘ Bacău, pe care au cedat-o cu 15-23. În ultimele două jocuri ale turneului, LPS Suceava a învins la patru goluri diferență pe LPS Iași și la nouă goluri diferență pe AS CS Tescani. „Îmi pare rău că am pierdut jocul cu LPS Piatra Neamț, o victorie asigurându-ne un moral bun și în jocul cu CSȘ Bacău. Oricum, noi ne vom lupta pentru un loc care să ne permită calificarea la turneul semifinal. Dintre jucătorii noștri la acest turneu merită remarcați portarii Alexandru Murariu și Rareș Rotundu și jucătorii Marian Marțuneac, Cosmin Turcu, Paul Drumea, Paul Marmeliuc, Ovidiu Bădiliță și Ștefan Țugui. Am încercat la acest turneu să folosesc toți jucătorii din lot pentru a le da posibilitatea să se afirme. Le mulțumesc părinților pentru atmosfera pe care au creat-o la meciuri și pentru susținerea lor necondiționată” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori III a LPS Suceava, Iulian Dugan. Pentru echipa suceveană au evoluat sportivii: Florentin Iacoboaie, Alexandru Murariu, Rareș Rotundu, Marian Marțuneac, Paul Marmeliuc, Paul Drumea, Relu Chirilă, Robert Chițan, Ovidiu Bădiliță, Cosmin Turcu, Cosmin Todică, Matei Gavrilovici, Emil Solcan, Ștefan Țugui, Alexandru Dascălu, Robert Câmpan, Ciprian Gvinda.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: