La Colegiul Silvic Câmpulung Moldovenesc, pentru olimpicii la română,

Tabără de creație pe teme eminesciene

Colegiul Silvic ”Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc va găzdui Tabăra județeană de creație ”Eminescu – 169” în perioada 19-23 decembrie. Vor participa 26 de elevi din clasele V-XII, olimpici la limba și literatura română.
 

Potrivit inspectoarelor de română Rita Cântiuc și Aurora Bulboacă, care au inițiat tabăra de creație, programul are ca obiective generale ”revalorizarea actului lecturii în spațiul didactic al școlii și stimularea interesului pentru valorile culturii naționale”. Tabăra cuprinde secțiunile „Interpretare de text literar”, având ca suport opera lirică eminesciană – clasele V-VIII, clasele IX-XII; „Creație proprie”, pornind de la textul liric eminescian – clasele V-VIII, clasele IX-XII; „Creare de postere”, pornind de la una din creațiile lirice eminesciene – clasele VII-VIII, clasele IX-XII. Elevii vor fi coordonați de cadre didactice cu rezultate în activitatea de performanță la limba și literatura română.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: