„Dăruiește un zâmbet”, la a V-a ediție în Suceava !

– comunicat de presă – Clubul Rotary Suceava Bucovina și Clubul Lions Suceava organizează joi, 16 decembrie, în incinta hipermarketului Selgros din Suceava, evenimentul „Dăruiește un zâmbet!”.
 

Este vorba despre o acțiune de ajutorare a 90 de copii fără părinți sau proveniți din familii cu probleme sociale, care aparțin Școlii pentru Copii cu Nevoi Speciale din Câmpulung Moldovenesc. La acțiune vor participa membrii Cluburilor Rotary Suceava Bucovina și Lions Club Suceava, însoțiți de voluntari din întreg județul, care și-au dorit să facă o bucurie și să fie alături de acești copii. Evenimentul se va bucura de prezența unor nume importante din mediul de afaceri local, precum și a altor invitați speciali ai Clubului Rotary și Clubului Lions din Suceava. Cluburile Rotary Suceava Bucovina și Lions Club Suceava sunt organizații ale oamenilor de afaceri și ale reprezentanților diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stimulează relațiile de bună înțelegere între membrii comunității. „Dăruiește un zâmbet” a ajuns anul acesta la a V-a ediție și se va desfășura începând cu ora 17.30. (președinte 2010-2011 Club Rotary Suceava Bucovina, District 2241 România și Republica Moldova, ALEXANDRU PAZIUC; președinte 2010-2011 Club Lions Suceava, District 124 România, MANUELA DAVID)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: