Victoria lui Ionel

Într-o vreme când județul face eforturi vizibile de a atrage turiști interesați de frumusețea locurilor, de istorie, de mănăstiri, de tradiții, gastronomie etc., dar nu numai în acest context, la o intrare în municipiul Suceava (și nu numai acolo), călătorul este invitat – printr-un imens panou publicitar însuflețit de mai multe doamne în neglije de lux – la un anume „salon” (de „masaj senzual”), adică la o cinstită unitate prestatoare de servicii despre care mai poate afla și că „onorează hoteluri și pensiuni”.
 

L.D. Clement

Cam ca acest panou mai sunt și altele, mai mari sau mai mici, prin târgul Sucevei ori pe căile județului. Ionel, un tânăr tată din Burdujeni, și-a asumat în această toamnă misiunea de a atrage atenția autorităților asupra acestei situații. De exemplu, în sensul că ieși cu fetița sau băiețelul la plimbare și te-ntreabă: „Tati, da’ tanti aceea de ce are numai chiloțeii pe ea?”. Sau, deja dedați la buchiseală, copiii să-și arate curiozitatea: „Mami, da’ ce-nseamnă s-t-r-i-p-t-e-a-s-e s-h-o-w?”. După ce a bătut și în uși bucureștene pe chestia asta (căci omul știa că nu doar la Suceava se întâmplă așa și își dorea chiar o rezolvare „națională” a situației), cu puțin folos (cum semnalam într-o tabletă de pe la mijlocul lui noiembrie), revenit acasă, Ionel a fost ascultat de primarul Sucevei și de membrii CL, iar primarul avea să anunțe apoi intenția unei HCL care să elimine din peisajul stradal toate chemările cu tentă erotică. Iar la finele săptămânii trecute, și președintele CJ s-a exprimat în același sens, pentru o publicitate stradală „decentă” (și nu una „obscenă, murdară, care nu ne face cinste”). Sperând că autoritățile se vor ține de cuvânt (dacă nu s-au autosesizat ele până acum), trecem victoria în contul lui Ionel.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: