Și președintele CJ reacționează împotriva reclamei stradale “obscene, murdare”

„Avem nevoie de regulamente pentru intrarea în limita bunului-simț și a decenței în ceea ce privește publicitatea stradală”, a declarat, ieri, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, arătând că s-a ajuns ca în prezent să fie amplasate panouri cu publicitate „obscenă, murdară, care nu face cinste”.
 

Șeful deliberativului județean a spus într-o conferință de presă că a dispus Departamentului arhitectului-șef al județului să elaboreze un regulament pentru modul și locul unde sunt amplasate aceste panouri de publicitate stradală, dar și în ceea ce privește conținutul reclamelor. El a subliniat că, în actualele condiții de reglementare, există riscul ca în preajma monumentelor istorice din patrimoniul UNESCO să fie amplasate reclame cu imagini erotice sau obscene. Președintele CJ Suceava a făcut acest demers după ce pe mai multe panouri stradale din municipiul Suceava se face reclamă la diverse cluburi sau saloane de masaj erotic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!