La concursul de ieri, de la Spitalul Județean

Întreg comitetul director a fost admis cu note peste 9

Este vorba de directorul medical, dr. Doina Elena Ganea, directorul financiar-contabil, ec. Paraschiva Maruseac, și directorul de îngrijiri, Doina Chirap, cărora le expirase mandatul de 3 ani
 

Toți cei 3 membri ai Comitetului director de la Spitalul Județean Suceava au fost declarați admiși la concursul de ocupare a posturilor pe care le-au ocupat și înainte, toți cu medii peste 9. Directorul medical, dr. Doina Elena Ganea, a obținut nota cea mai mare, 9,80, directorul financiar-contabil, ec. Paraschiva Maruseac, și directorul de îngrijiri, Doina Chirap, fiind admise cu 9,50. Celor trei le-a expirat mandatul de 3 ani și au susținut un nou concurs ieri. Managerul general al Spitalului Județean, Vasile Rîmbu, a încheiat contracte de administrare cu fiecare director în parte, pentru următorii 3 ani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI